invisible detect

luni, 24 mai 2010

0 Nicole Scherzinger revine...

Desi era programat sa apara pe data de 25 mai,adica maine, melodia lui Nicole Scherzinger,Nobody can change me, se pare ca a scapat mai repede pe internet. Lucrul acesta nu a picat prea bine stuff-ului pentru ca la cateva minute de la aparitia de pe Youtube, videoclipurile care contineau melodia, au fost interzise. Am gasit totusi o varianta pe Youtube,calitatea fiind un pic cam slabuta,insa nu mai e mult si o vom auzi in HQ pentru ca lansarea oficiala are loc chiar maine.
Despre melodie ce as putea sa spun? E draguta si desi Nicole a declarat intr-un interviu acum cateva zile ca melodiile sale vor merge pe acelasi stil PCD, nu pot sa nu remarc o schimbare cat de mica de stil,care e bine venita de altfel.
Titlul mi s-a parut un pic hazliu intrucat m-a dus cu gandul la melodia lui Miley Cyrus, I can't be tamed. Se pare ca si Nicole are aceleasi ganduri,nu vrea sa se schimbe, "nimeni nu ma poate schimba".
Tot ce pot sa spun este ca ii tin pumnii lui Nicole si sper sa aiba succes atat cu albumul solo pe care il pregateste de ceva timp si cu care ameninta piata, speculandu-se a fi unul de senzatie.
Curios sunt si ce se aude de noul album PCD, acum ca trupa are o noua formula. O data cu dezvaluirea celor 4 fete noi pe net au aparut tot felul de date despre ele si se pare ca niciuna nu are studii muzicale deosebite si ca rolul lor ar fi doar de dansatoare. Acum vom vedea cand va aparea albumul si vom vedea daca Nicole va fi in continuare piesa de baza,sau se va incerca construirea unui tot unitar.
Voi ce parere aveti?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu