invisible detect

miercuri, 26 mai 2010

0 Inca un hit?

Cautand zilele trecute niste melodii mai vechi pe Youtube, din pura intamplare, am dat peste o noua piesa a lui Justin Bieber, idolul tuturor pustoaicelor. Credeam ca mai devreme sau mai tarziu succesul pustiului se va termina,dar se pare ca el inca vrea sa ne mai dea cateva hituri. Dupa super piesa Baby, se pare ca Justin incearca un nou boom cu o colaborare cu Soulja Boy,pentru piesa Rich girl,care de altfel suna destul de bine.Desi nu sunt un fan al lui Bieber, pot spune ca piesa e bunicica si da o stare de bine.
La fel ca si in Baby, si piesa de fata are ca tema centrala iubirea asta imposibila pentru o fata, o fata bogata. Nu inteleg de ce nu mai schimba un pic registrul si sa incearca sa cante si despre altceva. E doar un pusti pana la urma si de unde stie el ce inseamna iubirea uriasa despre care canta in aproape toate piesele lui? Inteleg ca trebuie sa cante ce se vinde si in momentul de fata ,dar totusi la un moment dat s-ar putea ajunge la saturatie. Mai devreme sau mai tarziu ar trebui schimbta stilul si sa speram ca nu va fi prea tarziu .
Are deja un nume,are un stuff puternic in spate ce stie sa-l sustina pe val,asa ca sunt de parere ca su aceasta melodie va urca rapid in topurile muzicale de specialitate din multe tari. Nu pot sa spun decat ca deocamdata e ok si se mentine pe culmi inalte dar sper sa vad si altceva in afara de acest tip de melodii.
Voua cum vi se pare melodia?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu