invisible detect

duminică, 23 mai 2010

2 Noile pisicute...

Aseara a aparut pe contul de Twitter a lui Robin Antin creatoarea conceptului Pussycat dolls, cateva poze in care le putem vedea in sfarsit pe noile componente,care i s-au alaturat lui Nicole Scherzinger,aceasta fiind singura care a ramas din vechea formula. Restul fetelor au fost nevoite sa paraseasca trupa nu cu mult timp in urma. Au aparut tot felul de scandaluri din cauza aceasta banuindu-se ca Nicole a fost marul discordiei intrucat pe ultimele doua albume ale trupei Doll domination si Doll domination 2.0 contributia ei era in proportie de 99%, restul fetelor fiind aproape inexistente, ele participand doar la show-urile live intr-o foarte mica masura.
Nu se stie daca toate aceste decizii au plecat de la Nicole sau a fost pur si simplu o strategie de marketing, asta ramane un mister. Sincer eu nu tind sa o acuz pe Nicole si cred ca toate astea au fost cauzate de stuff-ul din spate. Poate ca prin acest lucru s-a urmatit reclama sau se dorea un refresh. Totul e posibil.
Si acum revenind la noua formula, tot ce pot sa spun este ca imi place,imi plac toate fetele ,cu exceptia celei cu bretonul ala rosu. Sunt curios acum cum se vor descurca si daca vor tine ritmul la cantat si la dans cu Nicole,sau iarasi Nicole va iesi in fata?
Peferata mea este tipa cu coada de langa Nicole,mi se pare foarte draguta!:X
Fetele au fost prezente pentru prima data in aceasta formula la o petrecere privata unde au fost facute si pozele. Inca nu avem niciun filmulet dar sunt sigur ca in curand vor aparea multe cu cele 5. De asemenea ma astept la piese noi,un videoclip nou si chiar un album cat de curand. Sper sa nu renunte la vechiul stil si sa continue cu aceeasi reteta si sa nu faca asemenea Rihannei si Christinei Aquilera care au dat vrabia din mana pentru cioara de pe gard, renuntand la vechiul stil sperand ca se vor reinventa si vor avea din nou succesul de altadata. Insa nu a fost asa.
Inchei prin a va anunta ca pe 25 mai va aparea o noua melodie a lui Nicole Scherzinger numita Cold. Ce parere aveti? Va putea Nicole sa se descurce cu cele doua proiecte?

2 comentarii:

zossor spunea...

oricat de bine ar tine ritmul nu cred ca va reusi vreuna din ele sa iasa mai in fata decat Nicole. Nicole este si va fi simbolul PCD. De fapt nu ar exista un PCD fara ea.

zossor spunea...

as fi vrut sa raspund si la intrebarea ta despre muzica... dar nu am gasit raspunsul potrivit printre cele afisate de tine. sa spun "viata" ar fi totusi prea mult..., "distractie"...da, se poate spune si asta, numai ca muzica nu o ascultam numai la distractie. stii si tu ca sunt zeci de alte momente si motive cand ascultam muzica, si depinde de starea de spirit ce fel de muzica ascultam. iar uneori muzica ce o ascultam creeaza anumite stari...deci numai distractie nu pot bifa. apoi "ceva oarecare" e prea putin asa cum si "viata" e prea mult, desi imi place si ascult tot timpul (cand e posibil) MUZICA

Trimiteți un comentariu