invisible detect

luni, 14 iunie 2010

0 Katy nu mai pupa fete...

Dupa ce a pupat pana la refuz o fata si a cantat despre nehotararea dintre ea si iubitul ei in Hot'n'cold, Katy Perry revine cu un nou single, California Gurls. O piesa de vara, fresh, care te inveseleste. Oare asta sa fie un raspuns la melodia lui Jay z , Empire of state of mind, in care New York-ul este ridicat in slavi? Acum Katy Perry vrea sa contraatace cu California? Maybe...:))
Si pentru ca succesul sa fie asigurat nu putea sa lipseasca colaborarea cu nimeni altul decat Snoob Dog, care condimenteaza melodia in stilul lui caracteristic. Imi place la nebunie piesa asta si mi-a placut de cand am auzit-o prima data, desi inceputul este un pic ciudat si daca nu ma insel aduce foarte mult a Ke$ha si al ei Tik Tok. Oare mi se pare doar mie? Tu ce crezi?
Dar ce mai conteaza cand stuff-ul lui Kety este deja pus pe treaba si videoclipul a fost deja filmat, urmand sa apara undeva in zilele urmatoare. Si daca va asteptati la mare si soare uite ca va inselati. Nici soare, nici mare ...doar o lume de dulciuri. (trebuie sa recunosc ca Snoob Dog este al dracu' de amuzant inconjurat de multimea aia de dulciuri) Iar scena de final e dementiala. Kety Perry explodeaza la propriu si inca cum... :-> Va las pe voi sa trageti concluziile :)) !
Deci,ce spuneti?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu